Ölamatören

fredag 3 januari 2014

Intervjun

›
Ponera att du fick läsa följande intervju i en tidning (vi kan kalla den Tidningen). " Från hemmaköket till gourmetresturangen! ...
lördag 28 december 2013

Funderingar kring en pressrelease

›
Tidigare idag kom en pressrelease från Galatea angående att de går in med 10 miljoner i Sigtuna Brygghus för att fyrdubbla kapaciteten. ( h...
onsdag 19 juni 2013

Den jobbiga jäveln på festen

›
Ni har alla stött på honom "Den jobbiga jäveln på festen" . Jag säger han eftersom jag vågar lova att de allra flesta som lever up...
6 kommentarer:
söndag 24 mars 2013

Mord inför publik

›
Finns det någon som har inte känner till TV-Kocken Gordon Ramsey? Jag tror inte att det längre bara går att kalla den mannen kock utan a...
tisdag 19 mars 2013

Världens bästa öl?

›
Nu tror ni säkert att detta kommer handla om en viss belgisk öl som sålde slut på mellan 4-11 sekunder (uppgifterna går isär) på systemb...
söndag 17 mars 2013

Dricker du din öl i Fantomens värld?

›
Vad är det som ger skillnaden i känsla när du stiger in på en pub eller liknande etablissemang för första gången? Svaret är nog svårare a...
1 kommentar:
onsdag 27 februari 2013

Känslan i en ölstil

›
Öl   är mer än bara en dryck, det är en smakupplevelse. Precis som andra sensoriska upplevelser kopplar hjärnan ihop smaken och doften med...
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.